CERTIFIED INTERNAL AUDITOR (CIA) BÖLÜM 1 EĞİTİMİ İLANI (14-15-16-17 Mart 2019)

CERTIFIED INTERNAL AUDITOR (CIA) BÖLÜM 1 EĞİTİMİ DUYURUSU

Değerli Meslektaşlarımız,

Derneğimizce, gelen talepler doğrultusunda, Certified Internal Auditor (CIA) Part 1 Eğitimi Programı düzenlenmesi planlanmaktadır. Program; 14-15-16-17 MART 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. CIA sertifikası sahibi ve tecrübeli iç denetçilerimiz tarafından DÖRT (4) tam gün süreyle verilecek olan eğitime ilişkin detaylar aşağıda belirtilmiştir.

İlgilenen kişilerin TALEPLERİNİ VE ÜCRET ÖDEMELERİNİ 8 MART 2019 tarihine kadar akademi@kidder.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir. Eğitim kesin listesi  11 MART 2019 mesai saati sonrası sitemizden ilan edilecektir.

EĞİTİM TARİHİ ve SAATLERİ

14-15-16-17 MART 2019 (Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar) (09.00 -17.00)

EĞİTİM YERİ

KİDDER Genel Merkezi Konur Sokak No:36/6 Kızılay/ANKARA

EĞİTİM ÜCRETLERİ

565 TL (KDV Dâhil)

850 TL (KDV Dâhil)

Not: Aidat borcu bulunan üyelerimizin başvuruları, aidat borçlarını ödemeleri halinde değerlendirmeye alınacaktır.

DİĞER HUSUSLAR

* Eğitim ücretlerinin, son başvuru tarihinden önce derneğimiz Ziraat Bankası Başkent Ankara Şubesindeki TR82 0001 0016 8358 7849 3750 01 IBAN hesabına, varsa aidat borçlarını ise (üyelerimiz için) Derneğimizin ilgili hesaplarına yatırmaları gerekmektedir. Açıklama kısımlarında MUTLAKA AD VE SOYAD İLE CIA PART 1 EĞİTİMİ ÜCRETİ açıklamaları yer almalıdır.

* Başvurularda sağlıklı iletişim için Cep telefonu numaralarının da paylaşılması gerekmektedir.

* Eğitim paket program olup ücret ödemeleri 4 tam gün üzerinden tahsil edilecektir. Eğitim sonunda 28 saat üzerinden katılımcılara katılım sertifikası sunulacaktır.

* Sınıf kapasitesinin üstünde talep olması halinde başvuruda tarih önceliği esas alınarak sınıf oluşturulacak, ikinci bir sınıf oluşması halinde farklı bir tarih ayrıca ilan edilecektir.

* Dernek Eğitim Komitesi zorunlu hallerde eğitim programının içeriğinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Eğitim hakkındaki her türlü sorularınız için Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Eğitim Komitesi Başkanı Onur AYTAR’a 0 505 207 07 00 numaralı telefondan ve akademi@kidder.org.tr e-posta adresinden ulaşılabilirsiniz.