BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DENETİMİ EĞİTİMLERİ

Derneğimiz, gelen talepler doğrultusunda, tecrübeli iç denetçilerimiz ve konusunda uzman eğiticilerimiz vasıtasıyla Bilgi Teknolojileri Denetimi eğitim programı düzenlemektedir. Eğitim talepleri Derneğimiz tarafından bireysel veya kurumsal olarak alınacak olup bireysel başvurularda en az 10 kişilik grupların oluşması halinde eğitimler gerçekleştirilecektir. Kurumsal başvurularda ise kurumun talep ve ihtiyaçlarına bağlı olarak paket eğitim programı düzenlenebilecektir.

Duyurulur.

Başvurular akademi@kidder.org.tr adresine yapılacaktır. Bireysel başvurularda; ad soyad, kurum ve iletişim bilgileri mutlaka yer almalıdır. Önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.

EĞİTİM YERİ:
Gelen taleplere göre eğitimin düzenlenmesine ilişkin ilanda belirtilecektir.

EĞİTİM SÜRESİ:

BT Uygulama Kontrolleri

BT Altyapı Genel Kontrolleri

EĞİTİM ÜCRETLERİ:

Kişisel ödeme: 360 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 425 TL (Peşin ve KDV dahil)
Kişisel ödeme: 540 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 637 TL (Peşin ve KDV dahil)

DİĞER HUSUSLAR:

*Sınıf kapasitesinin üzerinde talep gelmesi halinde önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.
*Taleplerin yeterli olması halinde, Ankara içinde veya dışında farklı yeni eğitim grupları oluşturulabilecektir. Bu husustaki gerekli bilgilendirmeler yine Dernek internet sayfasından ilan edilecektir.
*Aidat borcu bulunan üyelerimizin başvuruları, aidat borçlarını ödemeleri halinde değerlendirmeye alınacaktır.
*Eğitim ücretlerini;

*Başvurular akademi@kidder.org.tr  mail adresine yapılacak ve hızlı iletişim açısından cep telefon numaraları da başvuru bilgilerine eklenecektir.