KAMU HARCAMA VE İHALE MEVZUATI EĞİTİMLERİ

Derneğimiz, gelen talepler doğrultusunda, tecrübeli iç denetçilerimiz ve konusunda uzman eğiticilerimiz vasıtasıyla Kamu İhale Mevzuatı, Harcırah Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Mevzuatı, Harcama Süreci ve Ön Mali Kontrol, Kamu Zararları ve Maaş İşlemlerine İlişkin Mevzuata ilişkin eğitim programı düzenlemektedir. Eğitim talepleri Derneğimiz tarafından bireysel veya kurumsal olarak alınacak olup bireysel başvurularda en az 10 kişilik grupların oluşması halinde eğitimler gerçekleştirilecektir. Kurumsal başvurularda ise kurumun talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hangi mevzuat eğitiminin talep edilmesine bağlı olarak paket eğitim programları düzenlenebilecektir.

Duyurulur.

Başvurular akademi@kidder.org.tr adresine yapılacaktır. Bireysel başvurularda; ad soyad, kurum ve iletişim bilgileri mutlaka yer almalıdır. Önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.

EĞİTİM YERİ:
Gelen taleplere göre eğitimin düzenlenmesine ilişkin ilanda belirtilecektir.

EĞİTİM SÜRESİ:

Harcırah Mevzuatı 1 Gün
Kamu İhale Mevzuatı 2 Gün
Mali Yönetim ve Kontrol Sistemi 1 Gün
Harcama Süreci, Ön Mali Kontrol ve

Kamu Zararları

1 Gün
Kamu Personel Mevzuatı (Maaş İşlemleri) 1 Gün

EĞİTİM ÜCRETLERİ:
Her gün bazında 1 kişi için;

Kişisel ödeme: 120 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 142 TL (Peşin ve KDV dahil)
Kişisel ödeme: 180 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 213 TL (Peşin ve KDV dahil)

DİĞER HUSUSLAR:

*Sınıf kapasitesinin üzerinde talep gelmesi halinde önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.
*Taleplerin yeterli olması halinde, Ankara içinde veya dışında farklı yeni eğitim grupları oluşturulabilecektir. Bu husustaki gerekli bilgilendirmeler yine Dernek internet sayfasından ilan edilecektir.
*Aidat borcu bulunan üyelerimizin başvuruları, aidat borçlarını ödemeleri halinde değerlendirmeye alınacaktır.
*Eğitim ücretlerini;

*Başvurular akademi@kidder.org.tr  mail adresine yapılacak ve hızlı iletişim açısından cep telefon numaraları da başvuru bilgilerine eklenecektir.