SERTİFİKALI İÇ DENETÇİ (CIA) BÖLÜM-1, BÖLÜM-2 VE BÖLÜM-3 HAZIRLIK EĞİTİMİ

Derneğimiz, gelen talepler doğrultusunda, tecrübeli ve konusunda uzman iç denetçi eğiticilerimiz vasıtasıyla Sertifikalı İç Denetçi (CIA) Bölüm-1, Bölüm-2 ve Bölüm-3 Hazırlık Eğitim Programları düzenlemektedir. Eğitim talepleri Derneğimiz tarafından sürekli olarak kabul edilecek ve en az 10 kişilik grupların oluşması halinde eğitimler gerçekleştirilecektir.

Başvurular akademi@kidder.org.tr  adresine yapılacaktır.

Başvuruda Ad-Soyad, Kurum ve İletişim bilgileri mutlaka yer almalıdır.

Önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.

EĞİTİM YERİ:

Daha sonra ilan edilecektir.
EĞİTİM ÜCRETLERİ:

Bölüm-1 ve Bölüm 2 Eğitimlerinde 565 TL (KDV dahil)

Bölüm-3 Eğitimlerinde 710 TL (KDV dahil)

Bölüm-1 ve Bölüm 2 Eğitimlerinde 850 TL (KDV dahil)

Bölüm-3 Eğitimlerinde 1065 TL (KDV dahil)

EĞİTİM PROGRAMI:
Her bir bölüm için eğitim ilanında belirtilecektir.

DİĞER HUSUSLAR:
* Sınıf kapasitesinin üzerinde talep gelmesi halinde önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.
* Taleplerin yeterli olması halinde, Ankara içinde veya dışında farklı yeni eğitim grupları oluşturulabilecektir. Bu husustaki gerekli bilgilendirmeler yine Dernek internet sayfasından ilan edilecektir.

* Aidat borcu bulunan üyelerimizin başvuruları, aidat borçlarını ödemeleri halinde değerlendirmeye alınacaktır.

* Eğitim ücretlerini;

– Ziraat Bankası Başkent Ankara Şubesindeki TR82 0001 0016 8358 7849 3750 01 IBAN hesabına,

– Varsa aidat borçlarını ise (üyelerimiz için) Derneğimizin ilgili hesaplarına (internet sitemizde yer alan) yatırmaları gerekmektedir.

*Başvurular akademi@kidder.org.tr mail adresine yapılacak ve hızlı iletişim açısından cep telefon numaraları da başvuru bilgilerine eklenecektir.