KURUMSAL RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Tecrübeli iç denetçilerimiz ve konusunda uzman eğitimcilerimiz tarafından Kurumsal Risk Yönetimi konusunda eğitimler düzenlenmektedir. Eğitim talepleri Derneğimiz tarafından sürekli olarak kabul edilecek ve en az 10 kişilik grupların oluşması halinde eğitimler gerçekleştirilecektir. Gerekli çoğunluğun sağlanması halinde farklı illerde de söz konusu eğitimimiz düzenlenebilecektir.

Başvurular akademi@kidder.org.tr adresine yapılacaktır. Ad soyad, kurum ve iletişim bilgileri mutlaka yer almalıdır. Önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.

Amacı
Bu eğitim, kurumsal risk yönetimi konusunda bilgi aktarmak ve bir kurumsal risk yönetim sistemi kurulmasına yardımcı olacak paylaşımlarda bulunmak amacı ile düzenlenmektedir.

Süresi
2 gün

Eğitim İçerik Bilgileri
• Risk Yönetiminin Ortaya Çıkışı
• Beklenen Olumsuzluklar: Risk Nedir?
• Risk Yönetiminin Önemi ve Kurum Performansına Katkısı
• Risk Yönetiminin Mevzuatımızda ve Standartlardaki Yeri
• Kurumsal Risk Yönetiminin Kavramsal Olarak açıklanması ve Unsurları
• Kurumsal Risk Yönetimi Modelleri
• Kurumsal Risk Yönetimi Kapsamında Kullanılacak Belge ve Dokümanların Tanıtımı ve Kullanımı
• İç Denetim Birimlerinin Kurumsal Risk Yönetimi Kapsamında Sorumlulukları ve İdarelere Katkı Sağlayacağı Alanlar

Açıklamalar
Eğitim Sonunda Katılımcılar;
• Kurumsal Risk Yönetimi konusunda teorik ve pratik bilgileri,
• İdarelerde Kurumsal Risk Yönetimi modelleri kurmayı,
• Danışmanlık ve denetim görevlerinde kullanabilecekleri temel bilgileri,
• Örnek form ve belgeleri kullanmayı,
öğreneceklerdir.

Ayrıca,
• Her bir katılımcı için Katılım Sertifikası verilecektir.

Eğitim Bilgileri :
1. Eğitim Rezervasyonu
Eğitim talebinde bulunacak kişilerin taleplerini egitim.kidder@gmail.com adresine iletmeleri gerekmektedir. Kesinleşmiş eğitim grup listeleri derneğimiz sitesinde ilan edilecek, kişilere mail yoluyla ayrıca bildirilecektir.
2. Eğitim Yeri
Daha sonra ilan edilecektir.
3. Eğitim Fiyatı
Kişisel ödeme: 300 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 354 TL (KDV Dahil)

Kişisel ödeme: 600 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 708 TL (KDV Dahil)
DİĞER HUSUSLAR
*Sınıf kapasitesinin üzerinde talep gelmesi halinde önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.
*Taleplerin yeterli olması halinde, Ankara içinde veya dışında farklı yeni eğitim grupları oluşturulabilecektir. Bu husustaki gerekli bilgilendirmeler yine Dernek internet sayfasından ilan edilecektir.
*Aidat borcu bulunan üyelerimizin başvuruları, aidat borçlarını ödemeleri halinde değerlendirmeye alınacaktır.
*Eğitim ücretlerini;
*Başvurular akademi@kidder.org.tr mail adresine yapılacak ve hızlı iletişim açısından cep telefon numaraları da başvuru bilgilerine eklenecektir.