Derneğimiz, gelen talepler doğrultusunda, tecrübeli iç denetçilerimiz ve konusunda uzman eğiticilerimiz vasıtasıyla İç Denetim Uygulamaları Eğitim Programları düzenlemektedir. Eğitim talepleri Derneğimiz tarafından sürekli olarak kabul edilecek ve en az 10 kişilik grupların oluşması halinde eğitimler gerçekleştirilecektir. Gerekli çoğunluğun sağlanması halinde farklı illerde de sözkonusu eğitim düzenlenebilecektir.

Başvurular akademi@kidder.org.tr adresine yapılacaktır. Ad soyad, kurum ve iletişim bilgileri mutlaka yer almalıdır. Önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.
EĞİTİM YERİ
Daha sonra ilan edilecektir.
EĞİTİM ÜCRETLERİ
Kişisel ödeme: 300 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 354 TL (Peşin ve KDV dahil)
Kişisel ödeme: 550 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 649 TL (Peşin ve KDV dahil)

AÇIKLAMALAR
Eğitim Sonunda Katılımcılar;
Bir denetim çalışmasının başından sonuna kadar sürdürülmesi,
Denetime ilişkin risklerin tespit edilmesi,
Tespit edilen risklere ilişkin kontrollerin dokümante edilmesi ve değerlendirilmesi,
Denetim testlerinin uygulanabilmesi ve dokümante edilmesi,
Denetim sonuçlarının raporlanması ve pazarlanması konularında kilit bilgilere sahip olacaklardır.

EĞİTİM İÇERİĞİ

İç Denetçinin Rol ve Sorumlulukları
İç Denetim Tanımının İrdelenmesi
Uluslararası İç Denetim Standartları
Denetim Amaç ve Kapsamının Belirlenmesi
Ön Hazırlık Çalışmalarının Yürütülmesi
Denetim Testlerinin Uygulanması
Denetim Sonuçlarının Paylaşılması ve Raporlanması
Denetim Sonuçlarının İzlenmesi

DİĞER HUSUSLAR
*Sınıf kapasitesinin üzerinde talep gelmesi halinde önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.
*Taleplerin yeterli olması halinde, Ankara içinde veya dışında farklı yeni eğitim grupları oluşturulabilecektir. Bu husustaki gerekli bilgilendirmeler yine Dernek internet sayfasından ilan edilecektir.
*Aidat borcu bulunan üyelerimizin başvuruları, aidat borçlarını ödemeleri halinde değerlendirmeye alınacaktır.
*Eğitim ücretlerini;
*Başvurular akademi@kidder.org.tr  mail adresine yapılacak ve hızlı iletişim açısından cep telefon numaraları da başvuru bilgilerine eklenecektir.