Derneğimiz, gelen talepler doğrultusunda, tecrübeli iç denetçilerimiz ve konusunda uzman eğiticilerimiz vasıtasıyla İç Kontrol Eğitim Programları düzenlemektedir. Eğitim talepleri Derneğimiz tarafından sürekli olarak kabul edilecek ve en az 10 kişilik grupların oluşması halinde eğitimler gerçekleştirilecektir. Gerekli çoğunluğun sağlanması halinde farklı illerde de sözkonusu eğitimimiz düzenlenebilecektir.
Duyurulur.

Başvurular akademi@kidder.org.tr adresine yapılacaktır. Ad soyad, kurum ve iletişim bilgileri mutlaka yer almalıdır. Önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.

EĞİTİM YERİ
Daha sonra ilan edilecektir.

EĞİTİM SÜRESİ
2 Gün

AÇIKLAMALAR
Eğitim Sonunda Katılımcılar;
• İç kontrol ve kontrol modelleri hakkında bilgi sahibi olacaklardır.
• Mevcut veya planlanmış kontrol faaliyetlerini değerlendirebileceklerdir.
• İş süreçlerine ilişkin risklerin tespiti ve etkin kontrol faaliyetlerinin belirlenmesi konularında bilgi sahibi olacaklardır.

EĞİTİM ÜCRETLERİ
Kişisel ödeme: 300 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 354 TL (Peşin ve KDV dahil)
Kişisel ödeme: 550 TL (Peşin) Kurumsal ödeme: 649 TL (Peşin ve KDV dahil)

EĞİTİM İÇERİĞİ
• Temel iç kontrol tanımının ve iç kontrol kavramlarının irdelenmesi
• İç Kontrol Bileşenlerinin beş başlık altında tanıtılması.
• Her iç kontrol bileşenine ilişkin uygulanabilecek örnek kontrol faaliyetlerinin ve uygulamalarının paylaşılması
• İç Kontrol Çerçeveleri.
• Bir idarede iç kontrol sisteminin kurulması ve işletilmesi.

DİĞER HUSUSLAR
*Sınıf kapasitesinin üzerinde talep gelmesi halinde önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.
*Taleplerin yeterli olması halinde, Ankara içinde veya dışında farklı yeni eğitim grupları oluşturulabilecektir. Bu husustaki gerekli bilgilendirmeler yine Dernek internet sayfasından ilan edilecektir.
*Aidat borcu bulunan üyelerimizin başvuruları, aidat borçlarını ödemeleri halinde değerlendirmeye alınacaktır.
*Eğitim ücretlerini;
*Başvurular akademi@kidder.org.tr  mail adresine yapılacak ve hızlı iletişim açısından cep telefon numaraları da başvuru bilgilerine eklenecektir.