Eğitim Hakkında

Derneğimiz, gelen talepler doğrultusunda, tecrübeli iç denetçilerimiz ve konusunda uzman eğiticilerimiz vasıtasıyla Kamu İhale Mevzuatı, Harcırah Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Mevzuatı, Harcama Süreci ve Ön Mali Kontrol, Kamu Zararları ve Maaş İşlemlerine İlişkin Mevzuata ilişkin eğitim programı düzenlemektedir. Eğitim talepleri Derneğimiz tarafından bireysel veya kurumsal olarak alınacak olup bireysel başvurularda en az 10 kişilik grupların oluşması halinde eğitimler gerçekleştirilecektir. Kurumsal başvurularda ise kurumun talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hangi mevzuat eğitiminin talep edilmesine bağlı olarak paket eğitim programları düzenlenebilecektir.

• Eğitim Yeri: Güncellenecektir
  • Eğitim Süresi:

Harcırah Mevzuatı 1 Gün
    Kamu İhale Mevzuatı 2 Gün
    Mali Yönetim ve Kontrol Sistemi 1 Gün
    Harcama Süreci, Ön Mali Kontrol veKamu Zararları 1 Gün
    Kamu Personel Mevzuatı (Maaş İşlemleri) 1 Gün

Eğitime Başvuru

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Kişisel ödeme: 120 TL (Peşin)
Kurumsal ödeme: 142 TL (KDV Dahil)

Kişisel ödeme: 180 (Peşin)
Kurumsal ödeme: 213 TL (KDV Dahil)

Eğitim ücretlerini;

• Ziraat Bankası Başkent Ankara Şubesindeki TR82 0001 0016 8358 7849 3750 01 IBAN hesabına,
  • Varsa aidat borçlarını ise (üyelerimiz için) Derneğimizin ilgili hesaplarına (internet sitemizde yer alan) yatırmaları gerekmektedir.
  • Sınıf kapasitesinin üzerinde talep gelmesi halinde önceliklendirmede başvuru tarihleri esas alınacaktır.
  • Taleplerin yeterli olması halinde, Ankara içinde veya dışında farklı yeni eğitim grupları oluşturulabilecektir. Bu husustaki gerekli bilgilendirmeler yine Dernek internet sayfasından ilan edilecektir.
  • Aidat borcu bulunan üyelerimizin başvuruları, aidat borçlarını ödemeleri halinde değerlendirmeye alınacaktır.