MLP SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş. SAĞLIK HİZMETLERİNDE İNDİRİM

Siz değerli üyelerimizin kaliteli sağlık hizmetlerini daha ucuza alması sağlamak için KİDDER ile MLP SAĞLIK HİZMETLERİ AŞ. arasında sağlık hizmetlerinde indirim sözleşmesi imzalanmıştır. Ankara, İstanbul ve İzmir illerinin yanı sıra Bursa, Antalya, Mersin (Tarsus), Batman, Gaziantep, Samsun, Kocaeli (Gebze ve İzmit), Trabzon,  Elazığ, Tokat, Uşak gibi illerde geniş bir ağa sahip MLP SAĞLIK HİZMETLERİ AŞ.’nin sunduğu sağlık hizmetlerinde yapmış olduğumuz sözleşme çerçevesinde  %10 – %20 oranında indirimden faydalanabilirsiniz. Sözleşme kapsamındaki sağlık hizmetleri ve uygulanacak indirim oranları için tıklayınız

Medical Park Bahçelievler Hastanesi Tanıtım Uzmanı
Büşra CANDEMİR | +90 (538) 958 11 62

ASBÜ DENETİM VE RİSK YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINDA İNDİRİM

KİDDER ve ASBÜ arasında yapılan protokol uyarınca Derneğimiz üyelerine Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Denetim ve Risk Yönetimi Anabilim Dalı tezsiz yüksek lisans programları ücretlerinde %25 indirim uygulanmaktadır. Konuyla ilgili olarak Denetim ve Risk Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halis KIRAL ile irtibata geçebilirsiniz.

Adres: Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü

Hükümet Meydanı No:2 Ulus-ALTINDAĞ/ ANKARA

E-posta: halis.kiral@asbu.edu.tr

SEKTÖR SİGORTA TARAFINDAN ÜYELERİMİZE SAĞLANAN AYRICALIKLAR